1811rengoring.dk

Professionel privatrengøring Kvalitet til fordelagtige priser

Ønsker du rengøring på fast aftale?

Hos 1811Rengøring sørger vi altid for komme ud i de sidste kroge når det gælder privatrengøring. Det betyder at vores kunder bliver dækket fuldt ud og derfor kommer vi gerne ud og kigger på opgaven inden vi går i gang. Derefter afstemmer vi behov, omfang og frekvens efter aftale.

 

Ønsker du rengøring på fast aftale?

Hos 1811Rengøring sørger vi altid for komme ud i de sidste kroge når det gælder privatrengøring. Det betyder at vores kunder bliver dækket fuldt ud og derfor kommer vi gerne ud og kigger på opgaven inden vi går i gang.

Brug for hjælp til rengøring i din private bolig?

Brug for hjælp til rengøring?

Kontakt

Planlægning

Tilbud

Udførsel

Vi går op i at alle har muligheden for at have et renligt og nydeligt hjem, derfor tilbyder vi en bred vifte af rengøringsservicer i det private såsom hovedrengøring, specialopgaver og meget mere. På samme tid har du også muligheden for at få en fast aftale uden binding og uden skjulte gebyrer.

Nedenfor kan du se vores rengøringsydelser til privatrengøring.

Fast rengøring

Ønsker du at slippe for rengøring i hverdagen? Ved at lave en fast aftale med os, kan du gå på weekend, allerede når du holder

Læs mere

Hovedrengøring

Ønsker du en dybdegående og grundig rengøring? Ved udførsel af hovedrengøring, sørger vi for at der bliver gjort rent i alle små kroge og hjørner.

Læs mere

Flytterengøring

Skal du flytte fra dit hjem? Så er det vigtigt at rengøringen spiller! Flytning kræver en masse arbejde!Der skal flyttes møbler, hylder og tv-ophæng skal

Læs mere
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse