Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Fast rengøring

HAN06380

Ved en fast serviceaftale med os kan du gå direkte på weekend allerede når du holder fri fredag eftermiddag. Vi sørger nemlig for at du kommer hjem til en rengjort bolig og derved kan bruge tiden på de ting, der skaber værdi for dig!”

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services