Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Få svar på dine spørgmål!

F.A.Q

1811rengøring.dk tilbyder både erhvervs- og privatrengøring. Vores ansatte er engagerede og grundige, og vi stræber efter at levere rengøringsresultater, der altid lever op til dine forventninger. Vi er specialiserede indenfor en bred vifte af brancher når det handler om erhvervsrengøring, herunder kontormiljøer, kantiner, hoteller, sommerhuse, håndværkerrengøring og byggepladservice, trappevask og fællesarealer, restauranter, barer, natklubber, og offentlige institutioner og facilitete

Vores normale åbningstider er mandag til fredag fra kl. 8:00 til kl. 17:00. Vi tilbyder dog også aftentimer og weekendrengøring efter aftale.

Priserne for vores rengøringstjenester bestemmes ud fra flere faktorer, herunder opgavetype, afstand, omfang, frekvens, og om det er til privat eller erhverv. Derfor er det svært at give en præcis pris uden at have sat os ind i opgaven. Kontakt os for en gratis og uforpligtende prisoverslag

Du kan booke en rengøringstjeneste ved at kontakte os via telefon, email eller vores online bookingformular på vores hjemmeside.

Vi anbefaler, at du fjerner alle genstande, der kan hindre rengøringsprocessen, såsom personlige genstande, legetøj, kæledyr osv.

Ja, alle vores medarbejdere er grundigt screenet, trænet og forsikret for at sikre, at vi leverer den bedste service til vores kunder.

Vi stræber efter fuld kundetilfredshed. Hvis du ikke er tilfreds med rengøringstjenesten, bedes du kontakte os inden for 24 timer, så vi kan rette op på situationen.

Hvis du skal aflyse eller ændre din rengøringstjeneste, bedes du kontakte os mindst 24 timer før den planlagte rengøring.

 Vi elsker kæledyr! Men for at sikre en effektiv rengøring og vores medarbejderes sikkerhed, bedes du sikre, at dine kæledyr er i sikkerhed og ikke forstyrrer rengøringen. Hvis dit kæledyr er aggressivt eller bange for fremmede, anbefaler vi, at du holder det i et separat rum under rengøringen.

 Vi gør vores bedste for at imødekomme sådanne anmodninger, men vi kan ikke garantere det på grund af medarbejdernes skemaer og ferieperioder. Din tilfredshed er vores prioritet, og alle vores rengøringsmedarbejdere er højt kvalificerede og pålidelige.

 Vi tager stor omhu i vores arbejde, men i sjældne tilfælde kan ulykker ske. Hvis noget bliver beskadiget under rengøringen, bedes du straks kontakte os, så vi kan håndtere situationen. Alle vores medarbejdere er forsikret for at dække eventuelle skader.