1811rengoring.dk

Hvem er vi? En stærk Partner

Hvem er vi? En stærk Partner

1811rengøring er en esbjergensisk servicevirksomhed stiftet i 2019.

Vi engagerer os altid helhjertet indenfor rengøring og tilbyder mange års erfaring indenfor solidt håndværk og ordentlighed overfor medarbejdere, kunder samt leverandører.

1811 er opbygget på de vestjyske traditioner om at levere et ærligt og ordentligt stykke arbejde til en fornuftig pris. Dermed arbejder vi altid hen imod vores mission, mål og værdier, og anvender disse som en rød tråd i dagligdagen.

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Vi skaber flotte, velduftende og hygiejniske rammer på en miljøvenlig og effektiv måde, med ordenlige forhold for personale og kunder.

undraw_container_ship_re_alm4

Kærneværdier

Den vestjyske byggesten er altid kærneværdien som 1811 arbejder ud fra. Det betyder at store og små beslutninger træffes med henblik på disse værdier og det er med til at skabe en røde tråd på tværs af hele virksomheden.

På den måde sikre vi kvalitets orienterede resultater som er ensartet.

En aftale, er en aftale

Opgaven er ikke færdig, før kunden er tilfreds

En god handel, er en god handel for begge parter

Vi tager hensyn til miljøet, uden at det behøver at gå ud over pris eller kvalitet

HAN05863 7.5

Vores mission

“Vi skaber flotte, velduftende og hygiejniske rammer på en miljøvenlig og effektiv måde, med ordenlige forhold for personale og kunder.”

 

Vores mission er at sammensætte det bedste fra to verdener, nemlig arbejdsmoral og et veludført stykke arbejde sammensat med innovation og et arbejdsmiljø fra en moderne virksomhed.

Rengøring Esbjerg Priser

Priser på rengøring og forskellige typer af rengøring i Esbjerg. Det er vigtigt at opveje tilbud rengøring esbjerg priser fra de forskellige rengøringsfirmaer. På den

Læs mere
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse