1811rengoring.dk

10 gode tips til flytterengøring

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER

Flytte dag er stressende nok uden at skulle bekymre sig om at rydde op efter dig selv. Her er nogle nyttige tip til at blive klar til at flytte ud.

Start med at tømme ud i skabene.

Hvis du ikke har renset dit skab endnu, er det nu tid til at gøre det. Det er let at glemme de ting, du ikke længere bruger, men de tager stadig plads. Sørg for at smide ethvert gammelt tøj eller sko, der ikke bæres mere.

Afskaf de ting du ikke bruger mere.

Doner tøj til velgørenhed eller sælge dem online. Kontakt din lokale Goodwill -butik for at se, om de accepterer dine brugte ting.

Organisere køkkenet.

Hvis du flytter ind i en lejlighed eller hjem, skal du først organisere køkkenet. Start med at rense eventuelle skabe og skuffer. Sorter derefter gennem alt og smid genstande, der ikke bruges mere. Til sidst skal du sætte tingene tilbage i orden, så du nemt kan finde det, du har brug for.

Vask badeværelset.

Vask derefter badeværelset. Dette inkluderer vask af vasken, bruser, karbad, toilet, spejle, vandhaner og inventar. Sørg for at bruge sæbe og vand til at fjerne snavs og snavs. Bagefter skal du tørre overfladerne ned med en fugtig klud.

Rengør soveværelserne.

Nu er det tid til at rense soveværelserne. Start med at rengøre lagner og tæpper. Derefter vakuum under senge og støv kommoden. Til sidst skal du rense skabshylderne og tømme tøjet hæmmer.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse