Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Flytterengøring

HAN06161 7.5

Skal du flytte fra dit hjem? Så er det vigtigt at rengøringen spiller!

Flytning kræver en masse arbejde!
Der skal flyttes møbler, hylder og tv-ophæng skal skrues ned fra vægge i det gamle hjem og skrues op i det nye hjem, der skal måske købes og samles nye møbler og måske skal der spartles huller og males.
Og så skal der selvfølgelig gøre rent.
Ved at lade os hjælpe med rengøringen, så kan du lægge dit fokus på at falde til rette i dit nye hjem!

Vi sørger for, at udføre alle arbejdsopgaverne under afsnittet “Hovedrengøring” og på den måde bliver dit gamle hjem efterladt i perfekt stand, til den nye indflytter og hvis du flytter fra en lejebolig, slipper du for eventuelle ekstraregninger til rengøring

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services