1811rengoring.dk

5 Måder at rengøre afløbet i dit brusebad!

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER

Bruseafløb er ofte tilstoppet af hår, sæbeskum og andet affald. For at forhindre dette skal du holde afløbet klart. Her er nogle tips til at rense afløbet i dit brusebad, og hvordan du undgår at tilstoppe det igen.

Fjern tilstopning af et langsom afløb ved hjælp af et svupper.

Hvis du bemærker, at dit bruseafløb ikke tømmes så hurtigt som normalt, så prøv at bruge en svupper til at fjerne blokeringen. Du kan bruge et almindeligt husholdningssvupper eller en specielt designet specielt til VVS.

Fjern fastsiddende hår.

Et stempel vil fungere godt til at fjerne hår, der sidder fast i fælden. Men hvis du oplever, at håret stadig er der efter at have brugt et stempel, så bør du overveje at ringe til en blikkenslager.

Brug eddike og bagepulver til at rense karret.

Eddike og bagepulver er både billige og effektive rengøringsløsninger. Bland en del eddike med to dele vand og hæld i baljen. Lad sidde natten over. Brug derefter en skrubbebørste til at skrubbe eventuelle rester væk. Skyl grundigt. Gentag efter behov.

Hæld kogende vand i afløbet for at desinficere det.

En anden metode involverer at hælde varmt/kogende vand i afløbet. Dette vil dræbe bakterier og forhindre fremtidige tilstopninger. Sørg dog for ikke at lade vandet løbe for længe, ​​da det kan beskadige rørene.

Kør blegemiddel gennem afløbet for at dræbe bakterier.

Hvis du bruger blegemiddel, så hæld noget i afløbet, før du løber vandet. Det vil dræbe bakterier og forhindre fremtidige tilstopninger, men kun i en kort periode. Du bør også undgå at bruge sæbe, fordi det kan forårsage korrosion.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse