Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Rengøring af håndvaske

287854587_416684100342070_4650831618738526343_n (1)

Din håndvask i køkkenet bliver sikkert brugt dagligt. Den skal stå model til mange madrester, tøj der skal lægges i blød, kaffegrums og meget andet. Nu er det tid til at få rengøringen i bund, så din håndvask igen er klar til nye udfordringer!

Stålhåndvask

Det er heldigvis nemt og hurtigt, hvis du skal rengøre din stålhåndvask. Med ét enkelt lille trick kan den nærmest blive så god som ny på under 5 minutter:

  1. Anskaf dig en Powerflex-svamp
  2. Rengør håndvasken med varmt vand og sæbe
  3. Gør din Powerflex-svamp våd (VIGTIGT) og brug 2-5 minutter på at skrubbe hele vasken
  4. Skyl jævnligt

Når din håndvask skinner efter en nem og hurtig rengøring med Powerflex-svampen, kan du lige bruge 2 ekstra minutter på at give bundproppen samme tur.

Sort håndvask i sten

Er du en af den mange danskere der har en af de populære sorte håndvaske lavet af sten? Det er en af de mest solgte håndvaske i øjeblikket, og med god grund! Den er både stilet, og faktisk også ret nem at holde hvis man kender de rette tricks.

Jævnlig aftørring og almindelig rengøring kan få din sorte vask til at stå skarpt i lang tid. Men det er ikke ualmindeligt, at den med tiden kan blive lidt kedelig og mat at se på. Her er en nem og billig metode til at få din sorte håndvask til at fremstå som ny:

  1. Start med at rengøre håndvasken med almindeligt sæbe og vand
  2. Tør den af med en en tør klud eller et viskestykke (den skal være HELT tør)
  3. Påfør et tyndt og jævnt lag olivenolie eller stenolie i hele vasken
  4. Efter ca. 30 minutter har håndvasken suget det olie, den skulle bruge
  5. Du kan nu tørre eventuelt overskydende olie væk, og nyde resultatet af en ren og skinnende håndvask 🙂

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services