Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Nem og effektiv rengøring af spejle og glas

Rengøring af spejl

Spejle og glas. Der findes mange husmoderråd til rengøring af spejle, glas og vinduer. Og hvilke skal man egentlig følge for at få det bedste resultat?
Hos 1811 Rengøring ApS bliver vores medarbejdere lært op i den nemmeste, hurtigste og mest effektive metode til rengøring af spejle, glas og vinduer. Læs med her:

Start med en fugtig klud

Hvis du skal rense et spejl, så start med at bruge en fugtig klud. For det bedste resultat, bør rengøringen udføres med en mikrofiberklud vædet i lunkent eller koldt vand tilsat rengøringsmiddel.

Tør spejlet af fra top til bund

Tør derefter spejlet af med en tør, ren klud. Hos os bruger vi det der kaldes en “glasklud” eller “vaskeskind”. Denne type klud har en glat overflade, der i bund og grund gør, at der ikke efterlades striber på spejlet. Når du tørrer spejlet af, opnår du det bedste resultat ved først at tørre det i cirkulære bevægelser, og herefter at tørre det oppefra og ned i én lang bevægelse for at fjerne rester af eventuelt støv.
Nu skulle du gerne have et rent og stribefrit spejl!

Hvordan undgår du striber ved udvendig vinduespolering?

Udvendig vinduespolering kan også være lidt af en gåde. Der findes også her mange forskellige tips, fx inkluderer nogle af disse tips at du hælder sprit eller sprinklervæske ned i vandet for at undgå striber.
Hvis vi skal rengøre vinduer udvendigt og opnå et fejlfrit resultat, så bruger vi følgende fremgangsmåder:

Hvis muligt, så vask dine vinduer på en skyet dag

Solens stråler får vandet på glasset til at tørre hurtigere, og gør det dermed sværere at opnå et stribefrit resultat. Hvis du har mulighed for det, så vent med den udvendige rengøring af vinduer til en dag, hvor solen ikke skinner. Det gør i hvert fald rengøringen nemmere for dig.

Lav en spand med almindeligt lunkent vand og vinduessæbe eller vand og almindeligt universalrengøringsmiddel. Bland det op 1:100

  • Når du har dit vand klar, så går du bare i gang med at skrubbe vinduerne, ét ad gangen
  • Herefter skraber du vandet af vinduet med en vinduesskraber (og bare rolig – uden øvelse kan det være svært at skrabe vinduet i én bevægelse)
  • Det er vigtigt, at der ikke trykkes for hårdt med vinduesskraberen
  • Sidder der vand eller striber tilbage når du har skrabet vinduet? Så tager du blot din tørre glasklud eller mikrofiberklud og tørrer dem væk

Nu skulle dine vinduer gerne stå skarpt så du kan nyde udsigten! Men husk, at rengøring af vinduer kræver øvelse, og lykkedes det ikke i første forsøg, så kan du altid gentage processen indtil du har metoden liggende i hånden (eller du kan ringe til os, så kommer vi ud og gør det for dig 😉 )

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services