1811rengoring.dk

Rengørings tips til badeværelset.

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER

Dit badeværelse er et af de mest brugte rum i dit hus.

Dit badeværelse er sandsynligvis det rum, der får mindst opmærksomhed. Men det er også det rum, hvor vi bruger mest tid. Så det giver mening, at det er vigtigt at holde det rent. Her er nogle ting, du skal overveje, når du vedligeholder dit badeværelse.

Rengør badeværelset dagligt.

En af de nemmeste måder at holde et rent badeværelse på er at rengøre det dagligt. Dette vil hjælpe med at forhindre bakterieopbygning og sørge for, at alt forbliver frisk. Hvis du ikke har en rengøringsplan, så prøv at bruge en timer, så du kan sætte en time af hver dag til at gøre rent.

Tør overfladerne af med en våd klud.

Til at starte med skal du tørre overfladerne af med en våd klud. Du kan bruge en svamp eller klud, men en våd klud er bedre, fordi den fjerner snavs og snavs meget lettere end en tør klud. Kør derefter varmt vand gennem vasken og karret for at vaske sæbeskum væk. Skyl derefter karret og bruser med varmt vand. Lad til sidst vandet løbe helt ud, inden du lukker for vandhanen.

Overse ikke vasken.

Hvis du har et badekar, så sørg for at rengøre det regelmæssigt. Badekar har en tendens til at samle hår og sæbeskum, så det er vigtigt at rense dem mindst en gang om ugen. Hvis du har et brusebad, skal du sørge for at rengøre bruserens vægge og gulv ofte. Dette vil forhindre vækst af skimmelsvamp og meldug.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse