1811rengoring.dk

Rengøring af ovn på mindre end fem minutter

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER

En af de mest værdifulde rengøringstips må være at rense ovnen. Det er dog super nemt at ignorere – luk blot lågen – men dette har på sigt en frygtelig effekt, og der kan gå måneder, før den fulde rædsel ved situationen er fuldt er opstået. Derfor er det vigtigt at rengøre ovnen realmæssigt.

Det er meget fristende at række ud efter en ovn renser, som du lader stå og rense natten over, men advarslerne om kemiske dampe kan være afskrækkende. Så er det godt at der er en mere naturlig måde at få ovenen rengjort på. Vi har samlet en 8-trins guide, som sørge for at du kommer på rette spor.

1. Sørg for, at din ovn er slukket og afkølet

Inden du begynder at skrubbe snavs og overskydende mad væk, skal du starte med at rense ovnens stativer.

2. Bland din egen rengøringsopløsning med natron og vand

Et godt trick til ovn rengøring er at bruge en simpel hjemmelavet løsning lavet af bagepulver og vand. Til hele metoden behøver du kun bagepulver, vand, hvid eddike, en fugtig karklud, gummihandsker og en sprayflaske Ammoniak kan også bruges som et godt alternativ til bagepulver. I en lille skål blandes 1/2 kop bagepulver med et par spiseskefulde vand, indtil du har en pasta-lignende substans.

3. Dæk ovnen til med rengøringspastaen

Spred din hjemmelavede pasta ud over det indre af din ovn. Brug dine gummihandsker til dette, hvis din ovn er særlig snavset. Hvis pastaen får en brunlig farve, er dette normalt. Sørg for at dække alle dele af ovnen i fortiden – inklusive glaslågen.

4. Lad det sidde natten over

Lad bagepulveropløsningen hvile på ovnen i 12 timer (eller natten over). I mellemtiden kan det være en god idé at bruge denne tid på at rense stativerne grundigt.

5. Tør ovnen af

Når din ovn har brugt 12 timer (eller natten over) i blød i bagepulveropløsningen, skal du tage en fugtig viskestykke og tørre indersiden af, så meget du kan. En spatel kan bruges til at skrabe enhver af den seje, afprøvede bagepulver på svært tilgængelige steder.

6. Spray det med eddike

Kom lidt hvid eddike i en sprayflaske og sprøjt det over hele ovnens indre for at sikre en funklende, grundig rengøring. Når eddike reagerer med natronopløsningen, begynder den at skumme – det er normalt!

7. Tør ovnen af ​​en sidste gang

Tag en fugtig klud og foretag en sidste aftørring, og rens alle kroge og afkroge for at sikre, at eventuelle resterende stykker bagepulver er væk. Spray ekstra eddike for at sikre, at den er 100 procent ren.

8. Udskift ovnstativerne

Når det indvendige af din ovn er helt rengjort og tørt, skal du tørre ovnstativerne af og sætte dem tilbage. Så, hey presto! Din ovn bliver skinnende ren og klar til at blive brugt igen.

Vi håber at denne guide til god hjælp. Bedste hilsner 1811Rengøring.dk

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse