Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Rengøring af institutioner

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Der er ikke mange steder, hvor rengøringen er så vigtigt, som i institutioner.

I institutionerne befinder børnene sig i perioder af året mere indenfor end udenfor, og det er derfor nødvendigt, at rengøringen udføres grundigt og omhyggeligt.

Børn er meget livligere og kravler ofte rundt på gulvene, og derfor er det nødvendigt, at gulvene støvsuges og vaskes grundigt hver eneste dag, så man undgår, at bakterier sætter sig på børnenes fingre, som kan overføres til munden eller andre børn.

Rengøring af toiletter i institutioner er ofte krævende, da det hænder, at børnene ”rammer forbi”. Det er derfor meget vigtigt, at rengøringen på toiletterne udføres professionelt, så bakterierne ikke florerer.

Hos 1811Rengøring har vi opbygget en stor erfaring med rengøring af institutioner, blandt andet i forbindelse med rengøring i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem. Vi ved dermed, hvad rengøring af institutioner kræver, og vi sikrer os, at vores rengøringsassistenter er uddannet til opgaven.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services