1811rengoring.dk

Sådan rengøre du toilettet i hjemmet.

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER

Toiletter skal rengøres regelmæssigt for at forhindre lugt og bakterieopbygning, der kan forårsage sygdom. Denne video viser dig, hvordan du renser dit toilet korrekt.

Fjern pletter med bagepulver.

Hvis du har brug for at fjerne pletter fra din toiletkumme, kan du prøve at bruge bagepulver. Bland en del bagepulver med to dele i varmt vand. Hæld blandingen i toilettet, og lad sidde i 15 minutter før skylning.

Skrub hårde vandringe væk med eddike.

Eddike er en billig husholdningsrenser, der fungerer godt som en hård vandringfjerner. Hæld blot eddike ned i drænet og lad det sidde i 30 minutter. Skyl derefter toilettet og løb koldt vand, indtil ringene forsvinder.

Skyl tanken ud med varmt vand.

En anden metode er at bruge varmt vand. Hæld lidt kogende vand i tanken, og lad det sidde i 15 minutter før skylning. Dette vil løsne enhver sæbe -afskum og anden opbygning.

Tilføj blegemiddel for at dræbe bakterier.

Hvis du leder efter en nem måde at dræbe bakterier på, skal du tilføje blegemiddel til din toiletskål. Det fungerer ved at nedbryde organisk stof og dræbe bakterier.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse