1811rengoring.dk

Sådan laver du en rengøringstjekliste

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER

Kæmper du med at holde dit hjem rent? Vi har et par tricks til dig, der hjælper dig med at holde orden i tingene.

Start med en liste over opgaver.

Hvis du leder efter måder at organisere dit liv på, så start med at lave en liste over alt, hvad du skal gøre hver dag. Dette inkluderer gøremål, ærinder og andre aktiviteter, som du skal gennemføre. Opdel derefter disse opgaver i mindre trin. For eksempel, i stedet for at skrive “rent badeværelse” som én stor opgave, skal du skrive flere små trin, såsom “tøm papirkurven”, “vask håndvask” og “skyl bruser.”

Tilføj elementer, efterhånden som de kommer op.

Når du har udfyldt din daglige huskeliste, kan du tilføje nye elementer, der dukker op i løbet af ugen. Glem ikke at markere afsluttede opgaver, når du er færdig med dem.

Opret underlister for hvert rum.

Hvis du ønsker at organisere dit hjem, så start med at oprette lister for hvert værelse. Dette vil hjælpe dig med at holde fokus på, hvad der skal gøres i hvert rum. Start med køkkenet, og gå derefter videre til badeværelset, stuen, soveværelserne osv.

Medtag særlige instruktioner eller bemærkninger.

Når du har udfyldt din liste, skal du sørge for at skrive eventuelle særlige instruktioner eller noter ned til dig selv. Disse kan omfatte ting som “glem ikke at slukke lyset” eller “sørg for at lægge opvasken væk.”

Print den ud og opbevar den ved hånden.

Hvis du leder efter en enkel måde at organisere dit hjem på, kan du overveje at lave en rengøringstjekliste. Dette vil hjælpe dig med at holde styr på alt, hvad du skal gøre hver dag. Det er også nyttigt at udskrive en kopi, så du kan gå tilbage til den, når du har brug for det.

Du kan til fordele lave en hurtig rutine.

Ved at markere hver anden sektion på listen har du en arbejdstid på det halve, og kan derfor holde din rengøring nede, så det er nemmere at rengøre næste gang.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse