1811rengoring.dk

4 tips til rutinemæssig rengøring af dit tæppe

Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
info@1811Rengoring.dk
TLF: 81811811 │ EN STÆRK PARTNER
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring

Har du lige fået lagt nyt gulvtæppe i hele huset, og er du usikker på hvordan det skal vedligeholds så frygt ikke. Vi har nemlig lavet en 4 trins guide til hvordan du kan opnå længste levetid af jeres tæpper.

Det vigtigste for vedligeholdelse af dine tæpper er støvsugning

Støvsug dine tæpper mindst to gange om ugen for de bedste resultater. Første gang du støvsuger fjerner du støv, der har sat sig i tæppets fibre. Herefter kan du bruge din støvsuger sjældnere.

Start med de sværeste områder.

Det er vigtigt at starte med at støvsuge de områder, hvor snavs samler sig mest. Dette inkluderer gulvet nær fodlister, under møbler og langs kanterne af rummet. Disse områder har en tendens til at fange snavs og snavs, som andre dele af rummet ikke udsættes for.

Sådan renser du tæppet nede i dybden

Tæppet rengøres grundigt for at fjerne tung snavs, genoprette fibrenes opdrift og gøre farven lysere. De fleste professionelle tæpperenser bruger en kombination af rengøringsmidler og damp til at rengøre tæpper i dybden og anbefaler rengøring mindst en gang om året. Eller du kan leje en kraftig damprenser og bruge den anbefalede tæppeshampoo. At bruge en professionel rengøring eller leje en maskine er særligt effektivt, hvis du har væg-til-væg tæpper i hele hjemmet, men det kan være dyrt.

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Få et gratis tilbud på rengøring idag!

Rengøring og vedligehold er ofte tidskrævende byrder i virksomheder og foreninger. Ved at overdrage ansvaret for disse opgaver til os, vil vi lette en byrde fra dine skuldre og på den måde skabe stor værdi.

Følg os på Facebook

Lidt info om os

1811 Rengøring ApS er et rengøringsfirma stiftet i 2019. Rene og pæne omgivelser skaber et solidt fundament for dagen. Vi engagerer os helhjertet inden for rengøring og kan tilbyde mange års erfaring. 

Rengørings "TIPS"

Andre services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
For at få kunde fordele & de seneste nyheder indenfor vores virksomhed.
Bestil et tilbud
undraw_save_to_bookmarks_re_8ajf
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Rengøring Esbjerg området 1811Rengøring
Tak for din henvendelse